Προτάσεις

Published on Αύγουστος 11th, 2022 | by Energy Radio 94.2

LakeParty – Ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ!

Το LakeParty μας επιφυλάσσει τελικά πολλές εκπλήξεις… Λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ ξεκινήσει και οι ανακοινώσεις γνωστών καλλιτεχνών δεν σταματούν!

Στο lineup της Παρασκευής 26 Αυγούστου προστέθηκαν ο Θέμης Γεωργαντάς, ο SteveOnemanshow, αλλά και ο γνωστός και πιο αγαπημένος κριτής του X-FactorΜιχάλης Κουινέλης (Stavento).

Ο Θέμης Γεωργαντάς και ο SteveOnemanshow θα μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς ετοιμάζοντας για εσάς μοναδικά djsets.

Ο Stavento έρχεται με το αστείρευτο κέφι και το χαρακτηριστικό ταλέντο του να δώσει ζωή στη σκηνή του LakeParty! Υπόσχεται μια εντυπωσιακή είσοδο για την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, αλλά και μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια. Με όλες τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια που έχει δώσει στις υπέροχες συνεργασίες του, η διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Ακόμη, μαζί του η Ιόλη Πενταρά, η οποία θα μας ξεσηκώσει με την ερμηνεία της, αλλά και οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αλέξανδρος Δημόπουλος, Θανάσης Γιαννίτσας, Πάνος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Λυμπεράκος, Φωτεινή Αναστασιάδου.

Το πιο ξεσηκωτικό πάρτι του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο συνδυασμός ποικίλων δραστηριοτήτων σε ένα μαγευτικό τοπίο δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα και ενός πλούσιου διήμερου προγράμματος, κατατάσσουν το φεστιβάλ στα “must-do” του καλοκαιριού για όλους τους lakers!!! Εσύ θα λείπεις;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για:

#lakeparty #lakepartytrichonida #10yearslakeparty #summer22 #ktimapithari


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά