Θέμα Υγείας

Published on Οκτώβριος 14th, 2022 | by Energy Radio 94.2

Ο Βασίλης Βενιζέλος στην Πάτρα Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού.

To Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στην Αγορά Αργύρη, η Πάτρα υποδέχεται τον Πρόεδρο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και διευθυντή του Κέντρου Μαστού του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν, Δρ. Βασίλη Βενιζέλο, σε μια ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ Ν.ΑΧΑΙΑΣ.

Ο Δρ. Βενιζέλος θα ενημερώσει το κοινό για την τεράστια αξία και σημασία της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης στον καρκίνο του μαστού και πως αυτή οδηγεί σε καλύτερη πρόγνωση/αντιμετώπιση της νόσου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ακόμα:  ο πλαστικός χειρουργός, κος Δημήτρης Αντωνόπουλος, που πρόκειται να λύσει πολλές απορίες σχετικά με την πλαστική αποκατάσταση του στήθους μετά από επέμβαση καρκίνου του μαστού και πως αυτή συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών.

Επίσης η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κα Γεωργία Πανίτσα, θα ενημερώσει το κοινό για τους παράγοντες εκείνους που μας κρατούν πίσω και μας αποτρέπουν να προχωρήσουμε στον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την βιωματική εμπειρία του μέλους, εθελόντριας και Γραμματέα του ΔΣ του Συλλόγου, κας Δέσποινας (Ντέπης) Μαλλιώρη.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό της πόλης.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά