Προτάσεις

Published on Οκτώβριος 12th, 2022 | by Energy Radio 94.2

PinktheCity 2022 – Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζονται για 2η εβδομάδα οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το φετινό, επετειακό PINKTHECITY.

To Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στην Αγορά Αργύρη, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, υποδέχονται τον Πρόεδρο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και διευθυντή του Κέντρου Μαστού του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν, Δρ. Βασίλης Βενιζέλο, που θα ενημερώσει το κοινό για την τεράστια αξία και σημασία της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης.  Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση ο Δρ. Βενιζέλος, θα πλαισιώνεται από τον πλαστικό χειρουργό, κο Δημήτρη Αντωνόπουλο, που πρόκειται να λύσει πολλές απορίες σχετικά με την πλαστική αποκατάσταση του στήθους μετά από επέμβαση καρκίνου του μαστού. Επίσης η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κα Γεωργία Πανίτσα, θα ενημερώσει το κοινό για τους παράγοντες εκείνους που μας αποτρέπουν να προχωρήσουμε στον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την βιωματική εμπειρία του μέλους, εθελόντριας και Γραμματέα του ΔΣ του Συλλόγου, κας Δέσποινας (Ντέπης) Μαλλιώρη.

Την αμέσως επόμενη μέρα, το PinktheCity 2022 θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας για να βάψει και τα Τρίκαλα ροζ και να μεταφέρει και εκεί το μήνυμα της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης.

Εξάλλου την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ και οι πληθωρικοί και αγαπημένοι 15-50, μας καλούν στην Πλατεία Γεωργίου, να φορέσουμε τα ροζ μπλουζάκια μας και να ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΡΟΖ….σε μια ατέλειωτη, δυνατή, μπιτάτη μουσική  πανδαισία, που θα μας μείνει αξέχαστη…

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές συμμετοχής στην μεγάλη πορεία της 23ης Οκτωβρίου, στο ειδικό περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου.

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ ΞΑΝΑ-βάφει την πόλη ροζ !!!

Με την εγγραφή σας (αξίας 6 ευρώ) στηρίζετε τον δυναμικό σύλλογο για να μπορεί να συνεχίζει τις δράσεις και τα προγράμματα του, που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο μαστού (ψυχοκοινωνική στήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, περούκες, επιθέματα, στηθόδεσμους κλπ) και παίρνετε δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι των 10 χρόνων PinktheCity (μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος).

Μείνετε συντονισμένοι στους ρυθμούς PINKTHECITY 2022 !!!


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά