Προτάσεις

Published on Μάιος 6th, 2022 | by Energy Radio 94.2

Styletips| Συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα σας.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σκέφτεστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας αλλά δεν έχετε κατασταλάξει στο τι χρειάζεται να αγοράσετε; Πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συμβουλές για να αναδείξετε το στυλ σας αλλά και τον τρόπο να συνδυάζετε σωστά τα ρούχα σας.

Δεν είναι σπάνιο,ενώ διαθέτετε μια γεμάτη ντουλάπα, να μην βρίσκετε κάτι να φορέσετε ή να μην μπορείτε να συνδυάσετε τα ρούχα σας. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχετε εφοδιαστεί με τα κατάλληλα κομμάτια ή γιατί χρειάζεστε λίγη έμπνευση και μερικά tips για να το πετύχετε!

Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σας.

Μια ασφυκτικά γεμάτη ντουλάπα με ρούχα που δεν φοράτε πλέον δεν είναι μια καλή βάση, στο ταξίδι για να βελτιώσετε το στυλ σας. Ίσα ίσα δυσκολεύει την καθημερινότητα σας, αφού όχι μόνο δεν βοηθά στο να έχετε μια τακτοποιημένη ντουλάπα αλλά δεν βρίσκετε με ευκολία και τα ρούχα που θέλετε καθώς έχουν μπλεχτεί στην στοίβα με τα υπόλοιπα. Σας ακούγεται γνώριμο έτσι; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πάρτε την απόφαση και κάντε ένα γερό ξεκαθάρισμα στα ρούχα σας.

Εμπνευστείτε για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει.

Αφού ολοκληρώσετε με το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σας, σειρά έχει να βρείτε ένα ή παραπάνω στυλ ντυσίματος που σας ταιριάζει. Δείτε περιοδικά, περιηγηθείτε στο Instagram, το Pinterest και το διαδίκτυο και αντλήστε δεδομένα για το μελλοντικό σας στυλ. Βλέποντας εικόνες με ρούχα που σας αρέσουν θα αποκτήσετε έμπνευση για το πως κάποια από αυτά θα σας ταίριαζαν αλλά και πως θα τα αναδείξετε με τον τρόπο σας ακόμα καλύτερα.

Προμηθευτείτε τα κατάλληλα κομμάτια.

Αφού ολοκληρώσετε την ερεύνα σας και αντλήσετε όση έμπνευση σας είναι απαραίτητη, σειρά έχει η αγορά των ρούχων. Μην πανικοβάλλεστε, δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολλά ρούχα και να δαπανήσετε πολλά χρήματα. Το μυστικό είναι να αγοράσετε τα σωστά ρούχα που θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε mix & match με τα ρούχα που ήδη διαθέτετε στην ντουλάπα σας. Οι γυναικείες φούστες σε όλα τα μήκη, σε φαρδιά ή στενή γραμμή είναι από τα πιο κατάλληλα ρούχα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Αγοράστε μονόχρωμες φούστες ή με print και συνδυάστε τις με μπλουζάκια που ήδη διαθέτετε. Φυσικά, τα φορέματα και τα σορτσάκια δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας.
Οι επιλογές είναι πάρα πολλές, αρκεί να έχετε όρεξη να τις ανακαλύψετε.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά


  •  

  •