Προτάσεις

Published on Ιανουάριος 23rd, 2023 | by Energy Radio 94.2

Τα 4 ζευγάρια παπουτσιών που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία ντουλάπα

Είτε είσαι η Ελληνίδα CarrieBrandshaw, είτε μια casualγυναίκα της εποχής της, στην καθημερινότητά σου χρειάζεσαι διαφορετικά είδη παπουτσιών που σε εξυπηρετούν σε κάθε πιθανό σενάριο. Αν μετά τις ώρες του γραφείου βγαίνεις με τις φίλες σου για ένα aperitivo, τότε οι έξοδοί σου είναι πολύωρες, χωρίς να σου δίνουν μεγάλο εύρος για ποικιλία.

Ας δούμε τα 4 ζευγάρια παπούτσια γυναικεία που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η ντουλάπα σου, ώστε να έχεις τα βασικά, χωρίς όμως να βρεθείς ξεκρέμαστη σε κάποιο σενάριο.

  1. Sneakers

Μπορεί στο σχολείο, μετά την ώρα της γυμναστικής, να έλεγες ότι δεν θα βάλεις ποτέ στην ενήλικη ζωή σου αθλητικά, όμως δεν ήξερες τι έλεγες και δικαιολογείσαι. Αργότερα στη ζωή σου, έμαθες την αξία που έχει ένα ζευγάρι sneakers Hogan για το στυλ σου, αλλά και για την άνεσή σου. Μην αφήνεις, λοιπόν, τις σχολικές προκαταλήψεις σου να σε αφήνουν χωρίς το πιο βασικό κομμάτι της ντουλάπας σου. Άλλωστε, η υπογραφή Hogan υπάρχει για να σπάει τέτοια στερεότυπα.

  1. Γόβες

Και μια και είπαμε «σχολείο», πριν καν πας σε αυτό, έβαζες τις γόβες της μαμάς σου και κατάφερνες να κάνεις 2-3 βήματα. Τώρα, σαν ενήλικη και δυναμική γυναίκα, ξέρεις ότι με ένα προσεκτικά διαλεγμένο ζευγάρι γόβες μπορείς να διανύσεις χιλιόμετρα, κυρίως από αισθητικής άποψης. Με ένα βραδινό φόρεμα ή με ένα τζιν παντελόνι, οι γόβες θα είναι πάντα στις δικές σου υπηρεσίες.

  1. Μπότες

Είτε με τακούνι είτε χωρίς, οι μπότες δίνουν άλλη αίσθηση στο outfitσου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε άπειρα στυλ μπότας, όπως είναι οι κλασικές με τακούνι, οι ψηλές αρβύλες και τα μποτάκια. Πέρα από το ότι σου προσφέρουν πολύωρη υποστήριξη θέρμανσης, δένουν απίστευτα με κάθε πιθανό σύνολο, ανεβάζοντας τον πήχη.

  1. Σανδάλια

Και μετά τις χειμωνιάτικες επιλογές, ώρα να μιλήσουμε για τα παπούτσια που υπόσχονται την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της αφόρητης ελληνικής ζέστης. Τα σανδάλια, που μας έβαλε στην ελληνική πραγματικότητα η ελληνική μυθολογία με τον Ερμή, είναι το alltimeclassicυπόδημα του καλοκαιριού (λες και υπάρχουν άλλες πολλές stylishεπιλογές για αυτήν την εποχή). Είτε απλής γραμμής, είτε gladiator, τα σανδάλια αφήνουν σε εσένα την επιλογή αν θέλεις να είναι αυτά το statementκομμάτι του outfitσου ή το συμπλήρωμά του. Πώς να μην τα αγαπήσεις όταν σου δίνουν τέτοιες πρωτοβουλίες;

Το κλειδί στην επιλογή του ιδανικού παπουτσιού για τις ανάγκες σου βρίσκεται στο κατά πόσο είναι εύκολο αυτό να συνδυαστεί. Αν έχεις φροντίσει, λοιπόν, να διαθέτεις μια χρήσιμη ποικιλία υποδημάτων, τότε τίποτα δεν μπορεί να σε περιορίσει.

 


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά