Προτάσεις

Published on Οκτώβριος 7th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Σύγχρονες ιδέες για το σαλόνι μας

Τα σαλόνια είναι από εκείνους τους χώρους των σπιτιών όπου όλοι μας περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας. Είτε όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε είτε όταν θέλουμε να συναντηθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, το σαλόνι πάντα μας υποδέχεται με ζεστασιά.

Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό, ο χώρος αυτός να έχει την ταυτότητά μας, να είναι μοντέρνος και να μας φτιάχνει τη διάθεση. Κι αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο να το πετύχουμε, αφού οι ιδέες, τα στυλ και τα έπιπλα και διακοσμητικά είναι πολλά και ικανοποιούν κάθε γούστο.

Ας δούμε μερικές ιδέες για τη διακόσμηση του μοντέρνου σαλονιού μας

  • Διαμορφώνουμε το εστιακό σημείο: Όταν επιλέγετε να κάνετε τον τηλεοπτικό σας χώρο ή το κέντρο διασκέδασης το εστιακό σημείο, τοποθετήστε μια μεγάλη πλάτη, ίσως από γυψοσανίδα. Αυτό σας κάνει να τραβήξετε άμεσα την εστίασή σας στην περιοχή της τηλεόρασης. Το κλειδί είναι να κρατάμε όλα τα άλλα στοιχεία αρκετά απλά. Δημιουργήστε έναν τοίχο με επένδυση ξύλου για να ορίσετε μια περιοχή.
  • Χρώματα: Το χρώμα μπορεί πραγματικά να αναδείξει αυτό που προσπαθείτε να μεταφέρετε με το σαλόνι σας διακόσμηση. Προκειμένου να εκσυγχρονιστεί αυτό που έχετε ήδη, θέλετε να προσθέσετε διαφορετικά στοιχεία χρώματος. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για να προσθέσετε στο σαλόνι σας διακόσμηση καθώς είναι ζωντανό αλλά πηγαίνει πολύ καλά με τα ουδέτερα χρώματα μπορεί να έχετε ήδη πάει.
  • Μια πιο σύνθετη διάταξη ιδανική για ευρύχωρα σαλόνια: Γιατί να έχετε έναν καναπέ όταν μπορείτε να έχετε πολλαπλούς καναπέδες σε ένα καθιστικό; Η ιδέα πίσω από αυτή τη σύγχρονη διάταξη είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος καθισμάτων που φιλοξενεί πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι επίσης άνετος και έχει μια ανοιχτή αίσθηση. Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα, συμπεριλαμβάνοντας καναπέδες που είναι όλοι στο ίδιο χρώμα και σχέδιο. Αυτό θα κάνει το δωμάτιο συνεκτικό, ενώ σύγχρονο και φρέσκο.
  • Κομψότητα και σύγχρονη διακόσμηση: Σύγχρονος χώρος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι με μερικά έπιπλα στο καθιστικό δημιουργείτε ένα χώρο που είναι κομψός, αλλά κάτι που έχει μια δροσερή αίσθηση σε αυτό. Έχοντας κομψούς καναπέδες που δεν ξεπερνούν το χώρο του καθιστικού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε έναν κομψό σύγχρονο χώρο καθιστικού.
  • Αφαιρετικό στυλ: Θέλετε να πάτε εντελώς μοντέρνα και ρετρό και όλα ταυτόχρονα; Αφαιρέστε τους καναπέδες του καθιστικού σας εντελώς και προσθέστε άνετες πολυθρόνες. Αυτό θα εκσυγχρονίσει την εμφάνιση ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει ένα άνετο καθιστικό.

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες που μπορείτε να πάρετε για να διακοσμήσετε τον χώρο του σαλονιού σας και να το κάνετε σύγχρονο, ζεστό και άνετο. Για πιο εύκολη επιλογή διακόσμησης μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις πολλές και μοντέρνες επιλογές από έπιπλα EpiplaGand.

Tags: , , , , ,


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •